Over Lingerie Ghislaine

Je kan bij Lingeriespeciaalzaak Ghislaine in Asse (regio Brussel) terecht voor kwalitateitsvolle lingerie, nachtmode en badmode. Zowel dames als heren zijn welkom. Groot of klein, dik of dun, we hebben voor ieder wat wils in ons uitgebreid assortiment (cupmaten A – J).

We staan steeds klaar om je te helpen met opmetingen of persoonlijk advies. We zijn pas gelukkig als jij na je bezoek tevreden naar buiten wandelt.

Lingeriespeciaalzaak Ghislaine is 30 jaar geleden gestart toen Ghislaine Lemaire een bestaande winkel overnam. 7 jaar geleden stapte Ghislaine’s dochter, Mieke, mee in het winkelverhaal en leerde ze de kneepjes van het vak van haar moeder. Ondertussen zijn er twee collega’s bijgekomen. Het team dat voor u klaar staat, bestaat dus uit Ghislaine, Corinne, Femke en Mieke.

De grootste troef van Lingeriespeciaalzaak Ghislaine is het aanbod dat steeds wordt aangepast aan de laatste mode. De selectie van het aanbod is een vak apart, waar Ghislaine ondertussen 30 jaar ervaring in heeft. U kan rekenen op een heel breed en gevarieerd aanbod dat steeds in lijn ligt met de laatste trends en dat regelmatig vernieuwd wordt met nieuwe merken en modellen.

Heb je vragen, contacteer ons gerust!